Husse har fått ett jobb och börjar på måndag!

Ja, eller provanställning heter det, och jag förstår ju att husse måste prova dem han ska jobba hos, så att han kan se att det blir bra jobb gjort! Han ska prova det i tre veckor. Sen blir han nog chef?

Och vet ni, det bästa av allt: Husse ska jobba eftermiddagar och kvällar. Medans matte jobbar förmiddagar tidigt. Det betyder att de har ordnat så bra så att jag aldrig behöver vara ensam hemma?!!!

_244

Jag älskar mina människor, de är riktigt kloka och väluppfostrade ibland. Nästan som riktiga katter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Husse har fått ett jobb och börjar på måndag!”

    1. Och nu är stora matte här hos oss och tar massor av foton så snart kommer jag att visas upp på bloggen iklädd min fluffiga vinterpäls!
      Kram till er båda!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *