Dagsplanering av stora matte

Varje morgon pigg och rask                                                                 Tar jag mig en kaffekask                                                                      Sen gör jag arbetsplan                                                                          För hela långa da’n                                                                              Sen ger jag fan i den                                                                             Och går i säng igen

(Den här versen drar hon lite då och då, på gutamål…)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *