Matleveransen kommer snart…

..och vi får besök av stora husse och stora matte i eftermiddag!

maten

Det här är vad jag smaskar på när det hörs knaprande från matskålen. Det håller ordning på min mage vad gäller pälsbollar och det smakar gott.

Undrar vad stora matte mer har med sig? Själv har jag ett paket här till henne och matte har hållit henne på sträckbänken hela veckan, hihi!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *