Jag är en solstrimmakatt!

Det finns inget skönare än att ligga i det varma solskenet!

_229

Det värmer och får pälsen att gnistra!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag är en solstrimmakatt!”

    1. Tasskram och tack för komplimangen! Det är mest mattes mamma som fotograferar mig och vi svartvita katter brukar ju bli vackra på bild, eller hur?!
      Förmiddagsspinn från Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *