Skräp med mina kalsonger

Att få stora delar av kalsongerna bortklippta var ingen höjdare. Jag grät hela tiden! Matte sa att det var nödvändigt för långpälsen bak i kalsongbenen hade tovat ihop sig så hemskt att det inte gick att borsta ut.

_227

Det är i sådana lägen det är jobbigt att vara en sådan som jag; en kisse med ”stort fluff akterut”. Jag gömde mig under sängen och deppade!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *