Mina lila prickar har försvunnit…

Lite tråkigt. Hade varit cool att vara Örebros enda lilaprickiga katt – och kanske haft dem kvar tills om en månad när jag ska till veterinären för att vaccineras. Jag kan tänka mig följande konversation:

Matte: Jo det är något konstigt med min katt, hon har blivit prickig?! Veterinären: (förbryllat) Lila prickar dessutom, egendomligt. Det har jag aldrig sett på en katt! Måste undersökas!

modellkatt

Well, jag är rund och fin i alla fall!

Tasskram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mina lila prickar har försvunnit…”

  1. Haha, awwwww, stackarn! Vi har två kattungar i familjen nu (min mästare är lite tveksam inför dem, han har nästan fått kattfobi sedan den förra ungdomen) och den ena har lång hals och stora öron, den andra är precis tvärtom XD

    1. Oh finns de underbara små på bild i din blogg? Jag var själv väldigt söt som liten…

      Nu är jag stor och vacker… som ALLA katter är – din mästare håller säkert med!
      Trivselspinn från Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *