Min kartong är mitt drottningrike!

__large1443

Ju mer trångt ju bättre!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Min kartong är mitt drottningrike!”

 1. Madame tipsar:
  Sist matte köpte en låda så följde det med en gosig ’madrass’. Luktar som kartong, men är nästan-strimlat. Mjukt o gott o det blir inte för varmt nere i lådan. 🙂

  1. Faktum är att en av mina favoriter är ett hederligt gammaldags ofodrat brunt bälgkuvert, sådant där av lite kraftigare brunpapp. Det är lätt att bära med sig dit där man vill bädda en kattplats… ^^
   Tasskram till Madame!
   Måndagsspinn från Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *