Wikki är arg

__large138x

Så arg så jag klöser…. fast på min klös-stolpe för säkerhets skull. För vem har hittat på detta dumma väder?

Just när husse och matte och jag klätt på oss allt gå-ut-jox som byxor, jackor och selen, då blir det värsta stormen och allt…  jag var så arg så jag grät: Det var ju livsfarligt att gå ut!

Kära SMHI, jag ska be å få beställa bättre väder genast!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *