Nu har bloggen fått helspunk

Ett av mina inlägg ligger publicerat 6 gånger fastän jag bara lagt upp det en enda gång. Och när jag försöker ta bort de felaktiga inläggen så händer ingenting, men de ser ut att bli utkast. Istället försvann inlägget om att husse och matte äntligen var hemma igen, det från i måndags kväll. Har bloggen fått sommarsjuka?

Tasskram Metrobloggen, krya på dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *