Wikki har äntligen nedlagt ett riktigt byte!

Det blev ett himla kattrafsande i stora mattes hall idag när jag kom in med min fångst:

__large125w

…och jag är så stolt!

__large126w

Först bet jag ihjäl jättegräshoppan, och sedan lekte jag ordentligt med den

__large127w

så jag fick fnatta lite av lycka…

__large128w

Man måste ju få fira sin triumf!

__large129w

Sen hoppas jag ni inte blir försrkäckta, men jag är ju katt…

__large130w

…så jag åt upp den!

Yes jag är en riktig jägare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Wikki har äntligen nedlagt ett riktigt byte!”

  1. Sicken duktig katt du är, Wikki!
    Då Madame inte är ute så ofta som du, får hon nöja sig med flugor o andra små insekter som smiter in genom de öppna fönstren. Fast hon kanske fångar nåt större nu när hon har ’semester’ i Lidköping? 🙂

    1. Det är härligt att vara på semester. Husse och matte var till Gotland, men nu är de hemma igen, och det känns bra, för jag saknade dem så. I natt har jag sovit med nosen i mattes hand, härligt!
      Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *