Lekar och kul i regnvädret

Ville håller mig sällskap i inomhusaktiviteterna. För vad annat kan man hitta på när det är så vått ute. Ni anar inte vad mycket jox det fastnar på en långpälsad katt när det är blött!

__large105a

Ville har mitt band…

__large106a

Men nu ska jag gömma det så att han inte hittar det:

__large107a

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *