Den där Tusse

Han kan inte hålla sig borta…

__large102

 Känns smickrande att jag har en så ivrig beundrare. För inte kan det väl vara Tanja han kommer för att träffa?

__large103a

Till slut fick hans husse Anders komma och hämta honom, ta Tusse under armen och bära hem honom.

__large104a

Tusse är nog snart tillbaka, bara regnet avtar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Den där Tusse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *