Mjurre får tassmedicin

Puh, nu var tassundersökningen avklarad för Mjurre, Maria veterinär hittade inget direkt fel men kunde se att Mjurre inte gick alldeles rätt på höger framben. Nu får han en smärtstillande och antiinflammatorisk medicin som heter Metacam i droppar, och så får vi hoppas han mår bättre och kan gå på tassen orde tligt igen. Krya på dej, Mjurre!

”Mja-nja”, suckade Mjurre, ”det värsta var ju att man inte fick någon frukost i fall det skulle bli sövning av. Lyckligtvis slapp jag det och fick en skål god mat till lunch istället!”

_blandade_bilder_8

Här diskuterar Mjurre och jag det viktiga med god mat i rättan tid. Det kan man spinna om hur mycket som helst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mjurre får tassmedicin”

    1. Ja nu återstår bara trixet att få Mjurre att förstå att han ska ta medicinen… Stora matte blir ännu gråhårigare säger matte!

      Nu ska jag ut och spana från min hängmatta. Tasskram till Madame!
      Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *