På spaning i potatislandet

Kan du se katten på bilden? Det är Gosan hos husses farmor…_198

Hon har gömt sig allra längst bort i potatisfåran:

_b38

Vi katter kan vara så där ”osynliga” emellanåt, ni skulle bara veta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “På spaning i potatislandet”

  1. Osynliga katter – jomen. Finns det ett litet utrymme i kuddhögen som man kan krypa in i för att husse o matte inte ska få syn på en när det är dags att åka den hemska bilen, ja då hittar katten det utrymmet, utan problem!

    1. JA sedan finns de där verkligt osynliga sorterna som man aldrig ser, men som ändå tassar runtomkring en. Bara ett par gula ögon som skymtar till i ögonvrån nåt sällsynt tillfälle när man vänder sig snabbt. Bara vi katter som vet vad de är för ena…
      Mystiskt leende Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *