Kattmynta…. är min drog!

_drogad_mjurre

Okej, här är det Mjurre som visar hur flippad man kan bli på kattmynta, men jag har fått en egen påse ”pulver”…. igår fick jag en nypa av matte och det tog nog en timme innan jag landade. Det sköna med kattmynta är: Inga biverkningar mer än att omgivningen för stå ut med en totalt oberäknelig sprattig katt! Som nyser!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kattmynta…. är min drog!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *