Tasskramar och tack till alla er som röstade!

Trammaster, Neko och Madame, Miss Lovlie med Whiskas och Whiskey, Baba U och Smilla, Pablo Pikachu, Pearldrop, FembOt, Zoppoz, STEPHi, Salaamaan, Tiger, Adamantium, Kusin F, Dandoz, Deroghat, Metalrose, Fenrizia, Sept22, Owlor, Foppalina, Vira och Gosis, Kamilla Lindblad, Grodan med matte, Lifeboy Jonas, Sebra, Gabrielle, Kattmousse, AC, AnniSaint, Trailertrash, Amelie, StarOfUsa, Fenixmona, Sivan, Sisen, Bubbe, JoFa, Lina, Mammamedmera, Hallon+Matte, Anette, Malin, massor av personer på stora mattes jobb, Niina, Anders, ja oj jag hittar inte alla bidrag, men jag lovar, Tassen på Hjärtat, att jag spinner för er allihop!

Men nu kommer stora husse med saker saker saker, jag måste hjälpa till! Livet går vidare!

P S Extra kurr till juryn också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tasskramar och tack till alla er som röstade!”

  1. Japp, det är för lite ”kattdängor” nu för tiden (Kattdänga = en kattvariant på slagdängan)! Hehe, byt namn på bloggen till elitkatten istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *