War is over! Nu tävlar jag inte längre…

…och jag är fullt nöjd med resultatet. Nu ska jag snida på min ”Doktor Wikki”spalt och förhoppningsvis snart åka till landet och leka med mina kattkompisar.

Så här slutade i alla fall gårdagens omröstning:

votes

Av dessa gick de två översta vidare och resten röstade juryn fram. Därför är jag så glad att min favorit Hemligahaggan valdes att gå vidare! Och JackFlash.

GRATTIS!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *