Kattutställning 7-8 juni i Örebro – katteliten!

Jag tänker smyga mig till Conventum Arena där den internationella kattutställningen hålls i helgen!

Mer info på www.nerk.se/ Sveriges största kattklubb!

En blandras katthemskatt som jag skulle faktiskt kunna ställas ut – så här står det i tävlingsdirektiven:

Huskatter

Huskatterna väcker ofta stor uppmärksamhet på kattutställningar. De saknar stamtavla men i gengäld finns det ofta gripande historier bakom dessa katter. Ibland är det övergivna hittekatter som fått ett nytt liv hos en omtänksam ägare. Eftersom det inte finns någon rasstandard för huskatter så är det personlighet och charm som bedöms. Huskattbedömningarna brukar vara mycket populära och katterna blir ofta riktiga publikfavoriter. Huskatterna rangordnas, lång- och korthår var för sig, och vinnarna möts slutligen för att tävla om att bli bästa huskatt totalt.

Jag ska absolut träna upp mig! Nästa år kan jag nog vara i bra form. I år har jag lite för mycket gluggar i pälskalsongerna… Bloggtävlingen får vara god inledning på min tävlingskarriär!

Här är en klubbmedlem, huskatten Chaplin:

chaplin

Han är ganska lik min kompis Mjurre!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *