Är talmagin på min sida nu…

… eller är det här signalen till något annat?

35

I kväll har jag bett varenda katt och kattvän om hjälp med röstandet. Att rösta för att de TYCKER OM min blogg, inte bara för att jag ber dem.

Så läs bloggen först du som kikat in här. Avgör sedan mitt öde! Vid min Svans, det är en ära nog bara att ha kommit så här långt!

Bloggtävlingen har gett mig massor av kontakter som jag inte skulle ha hittat annars, massor av nya bloggar som jag följer och massor av tankar.

Nu ska jag sova middag, som katter ha för vana. I natt blir det katt-tango på balkongen!  *ler kattigt’

hälsar Er pälsboll i Universum

Röstningslänk: www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Är talmagin på min sida nu…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *