Vad är dröm och vad är verklighet?

Det rycker i mina tassar när jag sover. Öronen rör sig, morrhåren likaså, svansen slår. Ibland jamar jag, eller spinner i sömnen. Men var är jag i drömmen?

Hur vet jag att det jag upplever i drömmen inte är verkligt? Det ÄR ju verkligt just då när jag drömmer det: Möten med varelser, miljöer, situationer, ljus, dofter, tankar och upplevelser!

Ingen kan ju säga att jag INTE upplevt det jag drömt om, för just då när jag drömmer det, så är det ju där jag är: Levande i drömmen! Just då ÄR det min verklighet. Eller?

Och jag hör den där vackra svarta stora sibiriska hankatten ropa på mig från toppen av eken ”Kom till mig! Jag ska visa dig världen!” så springer mina drömtassar ännu fortare…

cometobedeyeeditbybloodofapirate

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vad är dröm och vad är verklighet?”

 1. Får jag vara så ofin att fråga hur många tittar du är uppe i sen den 25 o om det gett dig fler under tävlingens gång, alltså ett ordenligt lyft?? Själv hade jag ett stort lyft första tävlingsveckan sen har det dalat fast man har nog fått ett helt gäng som man besöker ofta o det är kul!

 2. Tack ska du ha 🙂 Och oroa dig inte, vi har inte sett ngt som tyder på fusk. Dessutom är det bara avundsjuka sabotörer som skriver sådant. Vi har fått en massa anmälningar på oss om spam och sånt med…
  Kör hårt imorgon, men försök att inte spamma folk!
  /GG

 3. Tack ska du ha 🙂 Och oroa dig inte, vi har inte sett ngt som tyder på fusk. Dessutom är det bara avundsjuka sabotörer som skriver sådant. Vi har fått en massa anmälningar på oss om spam och sånt med…
  Kör hårt imorgon, men försök att inte spamma folk!
  /GG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *