Tävlingdags – bortröstning utbytt till vidareröstning

Alltså – rösta på mig!  Om du tycker – fortfarande – att jag är din favorit!

Förut var det meningen att motståndare skull röstas bort, men röstningsverktyget fick fnatt och röstningen nollställdes och börjar om.

Nu ska du alltså rösta PÅ din favoriter/favoriter!  – fattat???

Läs mer på www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tävlingdags – bortröstning utbytt till vidareröstning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *