Jag har fått SILVER AWARD

gregoriusprisetsilverEgentligen ska det ligga i sidokolumnen men det får matte hjälpa mej fixa i morgon. Jag är mycket stolt och hoppas kunna höja validiteten i detta eminenta pris i framtiden. Beroende på bloggtävlingens förlopp och om vackra Gertrud kan känna samhörighet med att förgylla tillvaron för undertecknad fyrfota femininum! (Vi tjejer måste hålla ihop ibland!)

Nu vässar jag klorna inför morgondagen med att titta på vackra bilder på en av mina favoritpojkar, Ville:

__large65q

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag har fått SILVER AWARD”

 1. Nu är det dags – FINALVECKAN ÄR HÄR!!!
  Måndag-onsdag gäller det dock för dina läsare att RÖSTA UT dina motståndare, inte att rösta på dig! Man ska alltså rösta UT deltagare!
  Röstar dom på dig, så riskerar du således att försvinna ur tävlingen…
  LYCKA TILL!!!
  /GG

 2. Nu är det dags – FINALVECKAN ÄR HÄR!!!
  Måndag-onsdag gäller det dock för dina läsare att RÖSTA UT dina motståndare, inte att rösta på dig! Man ska alltså rösta UT deltagare!
  Röstar dom på dig, så riskerar du således att försvinna ur tävlingen…
  LYCKA TILL!!!
  /GG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *