Jag googlade på ”Blue Kittens”

för jag ville ha några färgmatchade bilder… Och visst fick jag blue kittens:bluecatbycmeka

En del var oemotståndligt vackra.

ifcatswereblueandglowedbyeyesoftruth

… med jättefina fotojobb:

mrtabioinbluebynightmarekitty

…men sen fick datorn spader av alla versioner av ”blue” som kopplades ihop med en helt annan betydelse. Jag hoppas inte husse får besvär med sedlighetspolisen bara för att jag letade blåa kattbilder från hans dator???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag googlade på ”Blue Kittens””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *