Den snyggaste grymmaste looken i päls

Jag skulle vilja se så här häftigt exotiskt skön ut:

snleopard_stor

De där ögonen ser så magiska ut!

snleopard

Kan hypnotisera vem som helst!

Om snöleoparden läser jag på Nordens ark att den kan väga 75 kg, har tassarna som snöskor och är anpassad för ett hårt kallt klimat. Över 16 m långa språng har uppmätts i bergen, då snöleoparden använder sin fantastiska svans som balanshjälp.

Sådan svans skulle jag också vilja ha:

snleopard3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Den snyggaste grymmaste looken i päls”

  1. Alla kattdjur har speciella ögon,
    men ok, de måste ju se bra (ut)…

    God gärning med svar till utslagna,
    skapade nog tröst!

    Robin Janne Hood

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *