Skaffa inte SOMMARKATT det tjatar jag om igen!

En katt lever kanske tio år, kanske 15 år, t o m 20 år ibland. Om den har ett bra hem och får bra omvårdnad vill säga. Sommarkatterna som lämnas vind för våg har kanske 20% överlevnadschans, om de är tillräckligt vuxna. Den som slänger ut småkatter på landet kan räkna med att de blir definitivt RÄVMAT. För den gulliga bilden att de ska kunna tassa in i en lagård nånstans och få en slick mjölk, den kan man glömma.

Jag skickar bara ett STORT KLÖS till dem som ”glömde” sin sommarkatt förra året och ljög för barnen att kisse flyttat till grannens stall eller liknande, och tar hem en ny sommarkatt i år.

whitey

Ta ansvar och ta hem en kisse från ett katthem istället – och ta VÄL hand om den! Ni kommer att få en underbar belöning i form av en tacksam vän på fyra tassar!

                                                                  =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *