Oj det kan nog bli så att jag får TRE röster i morgon fastän jag är katt!

Jag hoppas att jag får några nya vänner också. Man vet aldrig. Bloggvärlden är så stor!

Det måste finnas plats för oss alla. Först tänkte jag att oj, mitt röstinlägg hamnar på Karstens blogg, och jag håller ju inte alls med om sånt han skriver. Men jag fick dra mig själv i morrhåren, för det är ju inte säkert att han heller håller med om sånt jag skriver.

Vi lever i ett fritt land, man måste få tycka och tänka. Det bör vi nog vara mer tacksamt medvetna om!

Kvällstass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Oj det kan nog bli så att jag får TRE röster i morgon fastän jag är katt!”

 1. Hej hopp faderallan!

  Tack för besöket på min blogg. Söt katt du har!
  Du behöver inte varna för att en blogg är kattig – det är ju en magnet för min del, kattälskare som man är! 🙂

  Angående den där bloggtävlingen har jag inte hängt med på den alls. Är helt ny på Metro. Använde blogg.se tidigare, så jag är inte insatt alls.

  Åtta tassar och sex händer vinkar härifrån soliga Skåne!

  // Bubbe & CO

 2. Det var härligt att höra. Tack tack. Det är ju allid skönt med lite uppskattning. Ang. tävligen visste jag inte ens att jag inte var med längre, faktiskt. Bra att du sa det, katten.

  Bara för att du är så snäll så lägger jag min röst på dig.

  Mjau.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *