Whiskey och Whiskas grattis i efterskott!

Det har varit lite rörigt med födelsedagar ett tag nu, husse fyllde 20 år (Han har fått 2 meter ÖL samt en promenadkäpp???!) och mattes mamma fyllde år och vi har inte gjort annat än ätit tårta och öppnat paket. Så igår var en hektisk dag – husse och matte och jag tog en tur till landet och släktkalaset – så det blev knappt tid över till bloggliv.

Därför vill jag säga grattis till er mina kattvänner nu!

whiskeyr

Whiskey fyllde fem år igår – mer om det på hennes blogg (Se länk på min bloggkolumn). GrattisTass på er!

Och samtidigt tack snälla för att ni röstade på mej!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *