Madame, jag är ytterst hedrad

Som varje ädling, må vara utan stamtavla eller nobla rikedomar, (men avgjort ädling utifrån den finess med vilken man för sig och uppfattar världen) utan blott en svartvit ädlang på fyr (just nu ganska gräsiga) tassar, önskar jag ge en stor TassKram till Madame och matte, som också röstade på mej!

nekorst

Om jag kan, ska jag tassa iväg tack personligen till varenda en som röstat på mej, så det så! Det är väl det minsta man kan göra!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *