Jag försvarar mitt torn

Matte kom och störde mig i min bästa skönhetssömn högst upp i mitt torn. Hon tror att hon kan komma och jollra med mig nu, när jag laddar för bloggtävlingen, men inte då. Jag tassade henne i ansiktet men hon fattade inte vinken, så jag tog och satte framtassarna i håret på henne o kloa mig fast och bet henne. Då fattade hon vinken och flyttade sig bort och lät mig vara.

Människor…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *