Får vi se detta mode på catwalken i Sverige?

svvm
munchkinpicsmall
trts_vampire_claudia
svm
minskin

Det här är Munchkinkatter – en ras framavlad efter tax-konceptet; lång kropp + korta ben. Rasen lär behålla kattungeegenskaper hela livet och är – påstås det – en naturlig mutation.

Undrar om de kan klättra i träd?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Får vi se detta mode på catwalken i Sverige?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *