Paketen till husse är fixade!

Matte och jag har prasslat in dem i silverpapper nu… som jag vet att jag kan få leka med sedan när husse öppnat paketen!

Undrar om husse tänker öppna dem direkt efter midnatt när hans födelsedag börjar eller om jag måste vänta tills han sovit, ända till i morgon?  …Suck det blev inte en enda bit papper kvar nu, och matte blir så arg om jag tassar för mycket på paketen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *