11½ meter kattmönstrat tyg – några tips?

På vad man kan göra av det?

 • som att det kan bli fyra panellängder gardin
 • eller 15 små kuddar med en ruta kattmönster på var sida
 • eller?

Så här ser det ut:

_kattyg

Jag tror det är små Villekatter?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “11½ meter kattmönstrat tyg – några tips?”

 1. Mikael Styver här. Jag bytte identitet, för jag blev trakasserad av andra bloggare. Har ju snackat med både matte och husse tidigare. Jadu, Silfver är en underbar människa, tror inte jag känner till många som kan uppmuntra en som han kan. 🙂

 2. Ajdå konkurerar jag med en fluffig kisse!
  Det blir inte lätt! 🙂
  Jag önskar dej och matte lycka till i tävlingen i allafall!

  Angående inlägget, tyget var ju jättefint! Skulle passa både som gardiner och/eller kuddar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *