Morgontrötta människor

Just nu sover husse och matte sitter sömnigt och blinkar. Hon har just klivit upp trots mina tappra väckningsförsök redan i ottan. Förstår hon inte vilken fin dag det är ute? Jag har ju suttit på balkongen och sett den komma fram hela morgonen.

Matte säger att de var på födelsedagsmiddag igår och att det blev sent, men det där förstår jag inte riktigt, som katt är jag nattaktiv, så jag tycker att de kom hem och gick och la sig vid bästa tiden ju.

Men matte har lovat att vi ska gå ut om en liten stund när hon har fått frukost. Hon tar med sig kameran, så snart kan  ni få se vad vi gör idag.

Just nu gör jag tappra försök att väcka husse, krafsar på sovrumsdörren, men han vaknar inte. Katten också.

Tass på er

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Morgontrötta människor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *