Jag kan åka rutschkana

_125

Har du någonsin sett en katt åka rutschkana frivilligt. Kom tillbaka om några minuter så får du se mig göra det.

Tass!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Jag kan åka rutschkana”

  1. Ja du Wikki det där med att åka rutschkana blev du verkligen förtjust i… vi får väl se till att matte bygger en åt dej på balkongen, ner till Kurre och Flexi?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *