Nu låtsas vi att detta inte hänt

Katter är som sagt smidiga graciösa och vackra djur. De har kontroll över sin kropp och landar alltid på fötterna. Alla situationer kan klaras med en otrolig grace.

Det är därför detta inte har hänt.

Jag hade hoppat upp i mitt torn och börjat putsa mig för kvällen, sträcker ut ena bakbenet och lutar mig framåt för att nå tofsarna mellan trampdynorna. O framåt o litet till och vips.. duns och snurr så trillar jag ner ur tornet. Sån tur var landade jag på avsattsen under, men detta är ett slag för min kattstolthet.

Så det så.

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *