Whiskey och hennes priser

Så här glad blev MissLovlies Whiskey för att få sina priser i kattävlingen:

whiskeypris

Whiskey sitter till höger, och hon delar bussigt med sig till Taz.

whiskey

Här leker Whiskey med en annan av sina leksaker, visst ser hon cool ut!

Det är nåt visst med oss lurviga katter?

whiskey1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Whiskey och hennes priser”

  1. Fin kisse, är det en skogskatt? Grannen under mig hade en sådan, den stackarn satt ute på hennes altan hela nätterna och skrek, den ville in. Katten har säkert flyttat, har sett den någon gång gå förbi, den har stannat till och satt sig på andra sidan vägen och kollat mot mot min grannes fönster, sen har den gått vidare. Underligt va? Men säkert har den packat ryggan och bytt adress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *