Men matte ampelliljan är så gooood?

Jag kan inte motstå när du planterar en så delikat växt mitt framför nosen på mig? De andra blommorna jag provbitit i smakar inte alls så mumsigt. Matte smaka själv så förstår du varför jag försökt att äta upp den lilla blomman!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Men matte ampelliljan är så gooood?”

  1. ampelliljor? det är mitt kattgräs det! 😀
    /mjamar madame
    *matte nickar o håller med* snart dags flytta runt krukorna igen så de i fönstret får växa till sig igen 🙂

  2. Ampellilja är en stor favorit för våran Pyret oxå 🙂 men de funkar även väldigt bra med AloeVera, Kalla och Palmer 🙂
    Men favoriten som man inte kan vara utan är ändå gräslök 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *