Några priser har hittat fram…

Så här tjusig blev Dexter i det blåa katthalsbandet:

dexter

Han får mitt lilla katthjärta att klappa lite extra fort….

Och Shanti gillade sin leopardmus:

shanti

Det verkar nästan som hon redan slukat den…

Fler bilder finns på matte Aleyas blogg aleya.webblogg.se/.

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Några priser har hittat fram…”

  1. Tack,,,jag har redan hört mig för angående en ny birmapojke,,,jag saknar Biffens blåa ögon att titta på. Han var det vackraste jag hade,och han var precislika snäll som han såg ut. Ingen kan ersätta honom,men någon annan kan ta emot all den kärleken vi har.

  2. Vilket häftigt mönster Dexter hade 🙂
    Våra saker ligger fortfarande på posten, men vi ska hämta dom på lördag så jag kan ta med mig godispåsen hem till Whiskey. Tänker självklart också fota! 😀

  3. Stor tasskram och ett jättetack från mig och alla katterna! Vet att du inte kommer publicera min adress, men är alldeles för blyg av mig för att lämna den till någon jag inte känner. Skulle du istället vilja vara gullig att kontakta katthemmet direkt, uppgifter finns på hemsidan (www.djurhjalpen.nu)så att katterna får sina leksaker?

    Säg åt din matte att ge dig en massa kramar och klappar från mig.
    /Kat(t)astrof

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *