Träffa Tusse i helgen?!

Den här snygga killen har flyttat in hos grannen till Semlan, Mjurre, Ville och Tanja. När jag åker dit och hälsar på kanske jag får en chans att träffa honom?

dsc31

Våren betyder kärlek i luften… Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Träffa Tusse i helgen?!”

  1. Hej Wikki!
    Själv är jag en stor kattälskare och googlade efter kattbilderna. Men tyvärr har bilderna försvunnit från mig dator av någon anledning 🙁 Men testa att googla lite på olika namn: T.ex. cartoon cat m.m. Om ni behöver hjälp kontakta mig igen så ska jag hjälpa er 🙂

    MVH
    Rebecca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *