Prisval till vinnare 6:

Grattis till Dexter och Shanti som valt sina fjärde+femtepris: Det blå halsbandet och leopardmusen!

Stina ”Eyescreamtattoo” (som kom sexa) kan nu välja en sak av följande (ej de med kryss över) priser:

prisbord3

Nu finns det fyra mysiga lekbollar och en spretig räka kvar att välja mellan. Skriv en kommentar till mig vilken av dem som du önskar! Grattis!

Det som blir över kommer att gå till sjundepristagaren Figaros katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Prisval till vinnare 6:”

  1. Hur tröstar man någon som just mist sin kisse? Det blir så futtigt med en pinglande boll… Katter kan också gråta, och nu gör jag det för stackars Biffen.

    Jag skickar ändå stora tassekramar till dej Stina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *