Vi säger Tack

(Miriam lånar Wikkis blogg)

Wikki och jag säger Tack! till mamma som kom på iden och fixade allt till den jätteroliga katttävlingen. Nu funderar jag (Miriam) på hur jag ska lyckas återta den här halvan av min blogg från mamma, som verkar mycket förtjust i att knappa ner något lustigt varje dag. 

Annars får vi helt enkelt samsas, mamma är ju geniet bakom de underbara bilderna i vilket fall som helst.

Kram till dig mamma, från mig Wikki och Silver

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *