Vinnare i kattävlingen!

Som ni vet var reglerna för priserna att ettan väljer priser först, sedan tvåan, sedan trean osv. När jag fått veta vad varje pristagare vill ha så kommer nästa vinnare att få besked om vad som finns kvar i prispåsen!

Första plats: Katten Madame assisterad av matte Neko, som hade räknat rätt på alla ben och dessutom visste att det gick åt en förare på bussen. Madame, du är först att välja tre vinstsaker från prispåsen och meddela mig vilka tre du vill ha!

madame

Grattisspinn och kurrkramar till Madame!

När Madame har valt sina priser så kommer andraplatsvinnaren att få välja sina priser. Och då är det så att på andra och tredje plats kom Whiskas och Whiskey med assistans av matte MissLovlie. För det får W+W välja 2+1 sak, men ni får som sagt vänta tills Madame har valt ut sina vinster.

På fjärde plats kom Dexter och på femte plats kom Shanti med hjälp av sin Aleya. Ni får sedan välja varsin vinst. På sjätte plats kom Stina (Som har en tatuerad katt?) att välja ett pris. Och på 7e plats kom Kattastrof – Figaro. Och eftersom Figaro representerar ett helt katthem så får Figaro resten som finns kvar i prispåsen… det känns väl jysst, tycker ni inte det?

Ja för det var inte fler som skickade in svar till tävlingen och då får de skylla sig själva som inte vinner nåt!!!

GRATTIS GRATTIS alla vinnare och tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Vinnare i kattävlingen!”

  1. MJAUURRR!!! *purr* *sträcker ut mig o visar upp mig såsom bara vi katter kan*
    Jag är superförtjust i kycklinggodis o gillar stora fluffiga möss. Även möss med fjärdersvansar är roliga flytta runt i lgh till mattes o husses förtret. De klagar på att de får ont i sina fötter! Är väl inte mitt problem att de har ögonen så långt från golvet. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *