En katt och en spegel

Mirror mirror on the wall… har du sett katten som går genom spegeln, byter värld lika lätt som den byter sin skugga? Har du sett katten som verkar blicka in i spegeln – outgrundlig – filosofera över sin egen spegelbild?

27

Nej, det är inte så här vi katter ser oss själva. Vi behöver inte den här klichébilden, det här är en MÄNSKLIG MISSUPPFATTNING. En katt behöver inte vara lejon eller tiger, den är faktiskt helt nöjd med att vara SIG SJÄLV, vara KATT i första hand.

Nej, detta är vad vi katter gör:

28

Vi byter plats. Vi vandrar mellan världarna. Och egentligen behöver vi inte alls speglar till det. Vi gör det ändå, hela tiden. Även om våra människor inte ens märker det.

_114

Rent filosofiskt, är vi överallt OCH här – samtidigt. Häng med på det, om du kan!

Tass på er!

PS. Tävla i min kattävling som finns på bloggen – t o m lördag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *