Hagel…

Små hårda kulor som studsade omkring på balkongen – vilket kul väder? Mellan åskknallar och blixtar sprang husse och matte omkring som alldeles tokiga och skrattade och hisnade…. Att människor kan bli så av en hagelskur? De har t o m lagt en pyts med hagel i frysen, att ha till en sommardrink?

It’s raining cats and dogs, säger man i England. DET vädret skulle JAG vilja se!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *