Tävla i min kattävling! Hallå alla katter!

Kolla här nedanför vilka fina priser din katt och du kan vinna!

Tävlingsuppgift kommer i morgon! (Tävlingen redan avgjord!)

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Tävla i min kattävling! Hallå alla katter!”

  1. Wikki, jama på du, människorna har det svårt men vi katter får försöka ha så kul vi kan. Du får gärna ha min bild, blir stolt. Husse hälsar! Smilla Katt som tyvärr har fullt upp med grannens Lisa och inte hinner tävla idag. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *