Katten i focus

Ibland blir bilden av katten  bara bäst när kisse kanske inte alltid bara sitter fint och poserar… med full action om man vill ha liv i ett foto så handlar det inte alltid ens om att få hela missen med på bilden – eller ens framsidan!

Här är en härlig bild på min kompis Ville… nästan:

_112

…och min vän Smilla, hon tassar också vidare i en helt underbar bild:

smilla_p_vg_ut

Mer bilder kommer i morgon med fler vackra svansar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *