Jag kan själv…

Självklart skriver jag allting på egen tass. Numera behöver matte inte ens vara i närheten, jag har lärt mej hela databiten och kommer snart att lösa hur jag ska låsa upp ytterdörren också!

computing1

Jag har just beställt en låda med tio levande möss på Tradera…. Mums!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag kan själv…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *