Alla säger att jag är söt…

..och att jag har charm och ett vinnande sätt. Och det har gett mig turen att hamna där jag är nu, hos mysiga matte och härliga husse.

Fast sedan är det ju det att matte har en konstig förmåga att hitta borttappade katter lite överallt för jämnan. Som den här som dök upp när hon semestrade på Gotland förra sommaren:

_108

Tur att hon inte tog hem den – utan väntade tills jag dök upp!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Alla säger att jag är söt…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *