Längtan efter mera klättra

Jag vill upp, jag vill ut, jag vill klättra i solen och känna livsglädjen rusa genom kroppen! Störta genom gräset, slå klorna i första bästa höga träd och bara blixtra upp längst stammen och ut på den yttersta grenen! Dit vill jag!

Mina människor har lovat att jag ska få åka till landet fler gånger, kanske vara där riktigt länge i sommar och få vara ute på egen tass jättemycket! Fattar ni att jag längtar så att det kryper i pälsen???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *