Hon låter så konstigt

Matte brukar ta hand om husse när han har det jobbigt och mår dåligt. Idag har husse tagit hand om matte – hon är så förkyld, febrig och mosig. Det hostar rosslar och skräller om henne, hon orkar knappt klappa mig, eller vara ute på balkongen.

Vilka skruttmänniskor jag har fått??? Men jag älskar dem ändå!

_104

Och husse var iväg till affären efter apelsiner så att matte ska få vitaminer. Vitaminer, det är saker som finns i apelsiner och som gör kroppen piggare och friskare. Det är inte som att få kattungar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *